Transmetues optik 100Gb/S QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO
Transmetues optik 100 Gb/S QSFP28 CWDM4 1310 nm 2 km DDM DFB
Transmetues optik DDM Simplex LC 155 Mb/S SFP 1310 nm/1550 nm 20 km

projektet tona

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

rreth nesh
_W2A2318

E themeluar në vitin 2014, Topticom qëndron për Top Optic Communication, dhe ky është vizioni ynë që na udhëhoqi dhe frymëzoi që nga themelimi.Pas rritjes së shpejtë prej më shumë se 5 vitesh, ne kemi ndihmuar në ndërtimin e rrjetit të shpejtë dhe të sigurt në mbarë botën duke ofruar transmetues me cilësi të lartë dhe të besueshëm.
Ne ofrojmë shumëllojshmëri të transmetuesve të përputhshëm OEM, të tillë si 100G QSFP28/CFPx, 25G SFP28, 10G SFP+, GPON ONU, OLT etj.Ne fokusohemi dhe ndjekim zhvillimet teknologjike në mënyrë që t'ju ofrojmë produktet më të përditësuara për t'ju ndihmuar të përshpejtoni pjesën tuaj të tregut me produkte strategjike.

shikoni më shumë