Оптички трансивер 100Gb/S QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO
100Gb/S QSFP28 CWDM4 1310nm 2km DDM DFB оптички трансивер
155Mb/S SFP 1310nm/1550nm 20km DDM Simplex LC оптички трансивер

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

за нас
_W2A2318

Основана во 2014 година, Topticom се залага за Top Optic Communication и ова е нашата визија која не водеше и инспирираше од основањето.По повеќе од 5 години брз раст, помогнавме да се изгради брза и безбедна мрежа низ целиот свет преку обезбедување на висококвалитетен и сигурен трансивер.
Ние нудиме различни компатибилни OEM-компатибилни трансивери, како што се 100G QSFP28/CFPx, 25G SFP28, 10G SFP+, GPON ONU, OLT и др.Ние се фокусираме и ги следиме технолошките случувања за да можеме да ви ги обезбедиме најсовремените производи кои ќе ви помогнат да го забрзате вашиот удел на пазарот со стратешки производи.

Гледај Повеќе